Υπηρεσίες

 

για το Ίντερνετ


Σχεδίαση και Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι το απόλυτο μέσο διαφήμισης στο χώρο του Internet και μια καλή παρουσία μπορεί να προσδώσει κύρος στην επιχείρηση σας. Συγκεκριμένα, αφού αναλυθούν οι ανάγκες της επιχείρησης σας για το διαδίκτυο καθώς και της προβολής προϊόντων / υπηρεσιών, η ιστοσελίδα θα σχεδιαστεί και θα δημιουργηθεί ανάλογα με το ύφος της επιχείρησης σας.


Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Για την εξασφάλιση της ομαλής και συνεχούς λειτουργίας των ιστοσελίδων και εφαρμογών των συνεργατών της, η exefron επιλέγει την τοποθέτησή τους σε διακομιστές (servers) που βρίσκονται στα πιο σύγχρονα datacenters, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Επιπλέον, με την ενεργοποίηση CDN η πρόσβαση στους ιστότοπους γίνεται ταχύτερη.


Κατοχύρωση Domain

Εγγυημένη κατοχύρωση και ανανέωση Ονόματος Τομέα (domain name) μορφής istoselida.gr καθως και άλλων ελληνικών / διεθνών TLD και gTLD. Με τη συνεργασία κορυφαίων καταχωρητών, η exefron εγγυάται την αγορά και διατήρηση του ονόματος σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την καταχώρηση στα μητρώα της Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων).


Search Engine Optimization (SEO)

Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO, περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας.


Digital Marketing

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης της επιχείρησης σας στο ψηφιακό κόσμο. Brand awareness, προώθηση προϊόντων / υπηρεσιών και άλλα με τα κατάλληλα εργαλεία όπως το Google Ads, το Facebook Ads και e-mail marketing. Ανάλυση επιδόσεων της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας και αναζήτηση τρόπων αποτελεσματικότερης προβολής.


Social Media Integration

Δυνατότητα ενσωμάτωσης των διαφόρων χαρακτηριστικών που προσφέρουν οι πλατφόρμες των κοινωνικών δικτύων στην ιστοσελίδα. Μέσω του API του κάθε δικτύου, η ιστοσελίδα επωφελείται από την χρηστικότητα των εργαλείων που προσφέρουν και οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με την επιχείρηση σε μεγαλύτερο βαθμό, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα της.

 

για την Επιχείρηση


Web/Cloud based Εφαρμογές

Έτοιμες ή κατά παραγγελία εφαρμογές που είναι προσβάσιμες από το Ίντερνετ και λειτουργούν σε όλες τις συσκευές.


Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση και αξιόπιστη λύση σε προβλήματα hardware ή software των υπολογιστών και των δικτύων σας.


Εταιρική Ταυτότητα

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας που συμπεριλαμβάνει το λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια και άλλες χρήσιμες επιλογές.


Μελέτες Πληροφορικής

Δημιουργήστε την υποδομή της επιχείρηση σας στον τομέα της πληροφορικής, με γνώμονα την υπάρχουσα τεχνολογία και πρόβλεψη για το μέλλον.