Λύσεις

 

Διαφημιστικές Ιστοσελίδες

Ιστοσελίδες στατικού περιεχομένου για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Στατική, ονομάζεται η ιστοσελίδα όπου δεν έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε το περιεχόμενο της. Συνήθως έχει μικρό μέγεθος, με το πλήθος των σελίδων παρουσίασης να μην ξεπερνάει τις δέκα. Η σελίδα μπορεί να ανανεώνεται, κατόπιν συνεννόησης, με ένα μικρό επιπλέον κόστος. Για τους παραπάνω λόγους, οι ιστοσελίδες αυτές είναι κατάλληλες για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να διαφημιστούν στο διαδίκτυο, αλλά είτε δεν χρειάζονται ή δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν το περιεχόμενο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι, επίσης ιδανικές για τη διαφήμιση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας.

 

 Δυναμικές Ιστοσελίδες

Ιστοσελίδες δυναμικού περιεχομένου ονομάζονται εκείνες όπου υπάρχει η δυνατότητα να ανανεωθεί το περιεχόμενο τους από εσάς. Οι αλλαγές (π.χ. κείμενα, φωτογραφίες) πραγματοποιούνται με τη βοήθεια εξειδικευμένου λογισμικού, Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS). Οι ιστοσελίδες αυτές, απευθύνονται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ανεξάρτητα με τον όγκο των πληροφοριών που θέλουν να μεταδώσουν στον επισκέπτη. Εφόσον διαμορφωθεί ο γενικότερος σχεδιασμός και αναπτυχθούν οι διάφορες πτυχές της ιστοσελίδας σας, μπορεί να συμπληρωθεί με πληροφορίες για την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

 

E-shops

Μοντέρνα και λειτουργικά online καταστήματα προσαρμοσμένα τόσο στις κατηγορίες προϊόντων που εμπορεύεστε ή/και στο μοναδικό στυλ της επιχείρησης σας.